Ki lesz az új munkatársam?

munkatárs

Sikeres és már jó ideje kiválóan együttműködő csapatomba a LARA SZABÓSÁGBA keresek új munkatársat! Szó szerint munka-TÁRSAT, kölcsönös tisztelet és megbecsülés alapon.

Jól illeszkedhetsz a csapatba, ha van tudásod és gyakorlatod is a női ruhák varrásában (nem feltétel a végzettség). Számomra fontos, hogy elhivatott és lelkes légy, ne csak egy munkahelynek fogd fel, hanem akarj tanulni és fejlődni ebben a szakmában. Épp ezért nem árt, ha te is hosszú távban gondolkodsz, nem csak átmeneti megoldást szeretnél. . Tudj rugalmas lenni, nem futószalag mellé keresek munkaerőt. Legyél pontos, precíz és igényes a munkádra és a környezetedre. Tudj önállóan dolgozni! Nem azt várom el tőled, hogy alkoss egy menyasszonyi ruhát egyedül, de a már elsajátított tudásodat önállóan és minőségileg tudd elvégezni. Az se baj, ha szereted a komolyzenét, illetve a zenét, mert nekem lételemem.

Ez egyfajta kölcsönös befektetés lehet mindkettőnk számára. Tényleg fontos, hogy a munka-TÁRSAT lássam benned. A szalonom szinte az otthonom, így fontos, hogy jól érezzük magunkat együtt munka közben. Igyekszem mindenbe bevonni Téged, így biztos lehetsz benne, hogy a munkád rendkívül változatos lesz, ezáltal betekintést nyerhetsz és meg is tanulhatod mindazt, amit elsajátítottam a szakmából az elmúlt több mint 10 év alatt.

Minden további részletet személyesen szeretnék veled megbeszélni.

Fényképes önéletrajzodat ide küldd el:
laraszabosag@gmail.com