Szolgáltatásaim

Immár 21 éve foglalkozom ruhakészítéssel. Ez nem csak a munkám, az Életem is, ezért ha ruhát kérsz tőlem egy különleges alkalomra, vagy csak úgy, teljes elhivatottsággal és nagy örömmel teljesítem kívánságodat. Ez nem csak textilekről, öltözékekről szól. Benne van a megértés, törődés, alázat, munka… Egy-két beszélgetés által igyekszem megismerni Téged, megtudni mit szeretsz, mi áll jól Neked.

Egy ruha megalkotásához mindkettőnkre szükség van. Minden ruhatípusnak más fázisai vannak. Van amelyiknél többet kell próbálni, hogy elérjük a tökéletes eredményt, valamelyiknél még az anyagkiválasztásnál is ott vagyok melletted. Ahhoz, hogy Te is pontos képet kapj, mire számíts összegyűjtöttem Neked a legfontosabb információkat.

 

A ruhákon túl is van élet, sőt! Sokszor úgy érzem, hogy a szakma imádata, túlbuzgó kreativitásom és az emberek iránt érzett szeretetem kielégítésére nem elég, ha csak ruhákat alakotok. Sok esetben tervezek kiegészítőket, mint például táskákat, vagy foglalkozok tanácsadással, hogy mindenki megismerje a saját stílusát, és megtanulja, hogyan tudja öltözködésében is kifejezni egyéniségét, hogy a lehető legjobban nézzen ki.

Görgesd le a szolgáltatásaim menüt és találd meg a kedvedre valót!