Megmutatom, ki vagy

Mindenkinek szüksége van az önbizalomra: az életben, a munkában, a kapcsolatokban. Túl azon, hogy harmóniában vagyunk önmagunkkal a legtöbb esetben a kívülről jövő pozitív visszajelzések tudnak önbizalmunkon jelentősen lendíteni, vagy negatív kritika esetén, akár a földbe is döngölhetnek minket. Rendkívül fontos a hitelesség, azaz hogy kívül belül egyek legyünk.

megmutatom ki vagy


Hogyan segíthetek neked ebben?

Egyre több önjelölt stylist és gardróbtündér áll rendelkezésünkre profi csapattal (sminkesek, fodrászok, kozmetikusok, fotósok,…) a hátuk mögött, hogy egy napra átváltoztassanak és kihozzák belőled a maximumot. Mi marad ezután? Mint, ahogy Hamupipőkénél is egyszer csak éjfélt üt az óra és a varázs elillan, az ilyen esetekben is legtöbbször csak pár kedves kép és facebook bejegyzés marad díva korszakunkról, majd visszasüppedünk az eddig is taposott hétköznapi szürkeségünkbe.

A “Megmutatom ki vagy!” szolgáltatásomnak nem az a célja, hogy átváltoztasson, vagy hogy egy új lényt kreáljon belőled. NEM! Én egy tudást szeretnék a kezedbe adni, egy olyan tudást, amivel bármikor, bármilyen helyzetben Királynő és Díva lehetsz, anélkül hogy bármikor is visszaváltoznál Hamupipőkévé. Azt akarom láttatni veled kívül, ami belül vagy. Felhozni belőled az elrejtett éned, hogy ezáltal még jobban megismerd önmagad és még nagyobb önbizalomra tegyél szert.


Miben hasonlít egy stylist tanácsadói szolgáltatáshoz?

Nyilván, mint ahogy egy stylist is, én is elmondom, hogy az öltözködéssel hogyan érheted el a célod: milyen színek, fazonok állnak jól Neked, mit mivel párosíts, mire figyelj oda ruhaválasztásnál. Szóval minden általános és külső dolgot megismertetek veled, amit alkalmaznod kell, hogy jól nézz ki.


Mi az, amivel több és más ez a szolgáltatás?

Az elmúlt 20 évben rengeteg “testet és lelket öltöztettem” és még ennél is több anyaggal dolgoztam együtt. Szabónőként valóban ismerem minden tulajdonságukat, melyek egy olyan tudással vérteztek fel, amivel a legtöbb stylist nem rendelkezik. Számomra a legfontosabb a bizalom kiépítése kettőnk között, hisz az „alapos” elbeszélgetés során megtudom a szokásaid, a környezeti tényezőket, hogy mit szeretsz, mik a fontos dolgok számodra. A Rólad megszerzett tudást (és amit látok, érzek) vegyítem a sok év alatt megszerzett és megtapasztalt szakmai tudással és egy összetett képet fogok alkotni és átadni. Nem csak a formákat tudom így meghatározni, hanem a textiltípusokat, az ajánlott mintákat, a megfelelő díszítést és a kiegészítőket is. Ismerem az anyagok tulajdonságait és viselkedését. Tudom, hogy milyen szabásmód és gyártástechnológia kell a számodra előnyös ruhákhoz, hogy melyik formával hogyan lehet optikailag befolyásolni az összképet.


Mire számíts, hogy működik maga a szolgáltatás?

A szolgáltatás kétszer 1 órás személyes találkozóból áll. Belvárosi, Király utcai szalononban várlak egy finom tea vagy kávé kíséretében. Nem zavar minket semmi és senki, csak te vagy a középpontban. Az első alkalommal az irányított beszélgetés alatt megismerlek, felmérem az igényeket, a lehetőségeket, az esetleges gátlásaidat és félelmeidet. A beszélgetést követően, miután minden szükséges információt megismertem Veled kapcsolatban kezdődik az igazi munka.

A beszélgetés alapján készítek Neked a 2. találkozóra egy mini „én és a tökéletes megjelenés” határozót. Átbeszéljük a benne található információkat, azaz maga a tudást, melyeket sejt szinten beépíthetsz. Ez innentől a tiéd, amit később bármikor felüthetsz és inspirálódhatsz belőle, vagy segítséget kaphatsz belőle, ha elakadnál az öltözködésben. Ebben lesz néhány alap ruhadarab, amit kifejezetten Neked tervezek. És itt a nagy különbség! Nem foglak bérruhákba passzírozni, hogy megmutassam mennyire dögös vagy, hanem saját magam tervezek neked olyan ruhát, ami minden porcikádhoz passzol és ami valóban Te vagy.

De itt még nem állunk meg, ugyanis ezekből a tervekből nem csak álom, hanem valóság is válhat. Ha szeretnél, később méretre is készíttethetsz a szabóságban 20% kedvezménnyel.


Miért találtam ki ezt a szolgáltatást?

A célom az, hogy egy valódi tudást adjak át azoknak, akik szeretnék megtalálni a valóban hozzájuk illő stílust, ruházatot. Azt vallom, hogy a megfelelő ruha megmutatja ki vagy valójában, amit nem hiszel el magadról, vagy nem mersz elhinni, esetleg nem látsz. Feltárja az emberi értékeid segít, a külső megítélésedben és ami a legfontosabb: önbizalmat ad, amire valljuk be, mindannyiunknak szüksége van. Egy megfelelő öltözék ugyanis nem csak magabiztosabbá tesz minket, de a megítélésünket is pozitívan befolyásolja mások szemében. Manapság a nők 80%-a küzd önértékelési problémával. Ezáltal nincs megfelelő önképük és önbizalmuk se. Ezzel majdnem minden nap kell szembesülnöm, amikor látom ügyfeleimet, ahogy a ruhapróba során a tükör előtt méregetik magukat. Ez az érzés folyamatosan ott volt bennem: „Hogy tudnék támogatást adni számukra?” Túl a próbák során nyújtott támogatáson, és azon az élményen, amit az elkészült ruha viselésével okoztam ügyfeleimnek, éreztem, hogy több mindenre van szükség, ez nem elég. Nem tudtam mi az, amivel támogathatom őket, mindaddig, amíg egy hozzám rendkívül közel álló családtagom esetében nem történt meg egy tragikus esemény. Olvasd el a teljes riportot a blogomban itt >>>

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Egy csodálatos Nő, Kati, aki ihletet adott és motivált.

 


Mi a végeredmény?

Tökéletes harmónia a belsőddel és külsőddel.


A Megmutatom, ki vagy szolgáltatások keretein belül választhatsz két csomag közül, melyek az alábbiakat tartalmazzák!

ÉN A STÍLUS!

  • 2 x 1 órás konzultáció
  • 2 ruha teljes tervezése
  • 1 mini “Én és a Stílus” teljesen egyedi és személyes divatkalauz
  • 1 db 20%-os kupon az idei évre, amit bármilyen ruha varratása során felhasználhatsz

A szolgáltatás ára: 33.000.- Ft


MUTASD A RUHÁD!

  • 1 órás konzultáció
  • Hozd el a ruhád és összepárosítjuk őket úgy, hogy ·a lehető legjobbat hozzuk ki belőlük
  • Megmutatom, mihez mi illik és mit kerülj el, szakmai tanácsadás egy igazi szabónő szemével.

A szolgáltatás ára: 10.000.- Ft


erős nő