Egyedi ruha varratásának menete

1. Kapcsolatfelvétel

Ha elöntött az érzés, és elhatároztad magad, hogy szeretnél egy minőségi ruhát magadnak varratni, vedd fel velem a kapcsolatot, akár emailen, akár facebookon. Készülj egy képpel és egy rövid leírással, mit is szeretnél. Ennél a pontnál tudunk egyeztetni az árról, mely a munkadíjamat foglalja magába. Összefoglaló az árakról itt érhető el >>>. Az anyagokat szinte mindig te választod ki, így az nem képezi a varratás árát. Ha elfogadod az ajánlatot, akkor innentől kezdődik a közös munka.


2. Első találkozó

A követező lépés a személyes találkozó. Egyeztessünk egy időpontot és látogass meg a szalonomban.Találkozónkon szövetségre lépünk és ezt szentesítjük egy megbízási szerződéssel. Ez, ruhától függően egy jelképes előleg (5.000-10.000.- Ft) befizetésével történik meg, mellyel lefoglalod a kapacitásomat és a kreativitásomat. Így elhivatottak leszünk egymás számára. Ha netán bármi közbejönne és a ruha varratása tolódik, nincs semmi gond az előleg nem évül el, ugyanúgy felhasználhatod később is, de át nem ruházható. 

Az egy órás ingyenes konzultáció alatt megbeszéljük, mit szeretnél és hogyan, én pedig leveszem a méreteid.  Kiválasztjuk a színt, anyagot, kellékeket. Minden apró részletet megbeszélünk, aztán választasz a felajánlott megoldási lehetőségek közül. A méretek és a terv alapján összeállítok egy beszerzési listát az anyag-, és kellékszükségletről.


3. Anyagbeszerzés

Amikor mindent beszereztél (természetesen súgni fogok, hogy mit hol tálalsz meg), be kell adnod hozzám, hogy elkezdhessem a munkát.


4. Beavatás

Én beavatom az anyagokat és kiszabom az alkatrészeket, a ruhát összeállítom az első próbára (az egyszerűbb darabokat egyszer is elég próbálni). Egyeztetünk egy időpontot a próbára is, ahol a “nyers” ruhadarabot a Te alakodra öntjük, megbeszéljük a részleteket, kidolgozásokat. Szükség esetén tartunk még egy próbát, például, ha több rétegű ruha készül.


5. Leigazítás, kidolgozás, befejezés

A próbák után én leigazítom, kidolgozom és befejezem az öltözéket, amit ha elkészült, el is vihetsz. Így lesz a ruhád „a második bőröd”, ami tükrözi a személyiségedet, önbizalmat ad és felejthetetlen megjelenést kölcsönöz nem csak a különleges alkalmakkor, hanem dolgos hétköznapokon is.