Megmutatom, ki vagy!

Már évek óta foglalkozom üzletszerűen egyedi ruha tervezéssel és készítéssel. Egyéni megrendelőknek ízlésük és alkatuk szerint álmodok öltözeteket kiváló minőségben.

Sokféle nővel dolgoztam már együtt és az eddigi tapasztalataim igazán elkeserítőek. A nők szinte 80%-a elégedetlen önmagával és a külsejével. Ez hatalmas szám. Főleg, hogyha belegondolunk ennek következményeibe. Az önmagam nem elfogadása, “nem szeretése“ egyenes út az önbizalomhiányhoz, ami folyamatos frusztrációhoz, majd egy egyfajta megfeleléskényszerhez is vezethet. Korunk amúgy is túlterhelt hölgyeinek ezt a béklyót igazán nem kellene tovább cipelniük, hiszen hová lesz a tündöklés? Hová tűnik a természetes fényük, az az igazi női energia, amit a világra sugároznak?

Tudom, hogy egy-egy jól szabott, stílusos ruhával, amiben benne van a gondoskodás, valóban tehetek az önbizalmukért és emelhetem őket. A próbák során látom, ahogy megnyílnak felém és ezáltal meg tudom mutatni nekik valódi szépségüket. Észrevetetem velük értékeiket és elfeledtetem velük hiányosságaikat. Sikerül más nézőpontot adnom saját magukhoz.

Jó volt látni, mekkora erőt ad ez az ügyfeleimnek és ezáltal mennyire jó hatást tudnak gyakorolni környezetükre. Rájöttem, hogy túl azon, hogy nem a divatot követem, hanem stílust alkotok ruháimmal ez az,amiért ténylegesen ezt a szakmát választottam hivatásomnak. 10 év után most hasított belém a tudat, hogy erre még több figyelmet kell szánnom és még jobban előtérbe kell helyezni ezt az önbizalomnövelés dolgot.

A próbák alatti kisebb személyiségtréninget kiemeltem, és egy önálló szolgáltatást hoztam belőle létre. Csak sejtettem, hogy a Megmutatom, ki vagy!  szolgáltatás tényleg egy nagyobb lendületet és nem egy egyszeri fellángolásos szárnyalást fog adni. A cél az volt, emelni, szárnyakat adni a nőknek és önbizalmat biztosítani minden egyes napra, eseményre. Hát sikerült! Már látom és tudom is ennek fantasztikus eredményét. Ügyfeleimnél, ahol még csak női önérzet sem volt, a “kezelés” által napról napra gyógyultak, egyre erősebbek, határozottabbak, boldogabbak lettek és igazi, valódi Nővé váltak….és azóta egyre csak tündökölnek.

Ha érdekel miről is szól ez a szolgáltatás, csak kattints IDE és már olvashatod is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s